Vlaamse Geschiedkundige Kring-

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


24/04: Brouwerijbezoek Gruut

Shari
Gebruikersavatar
V.G.K. Vieze Vice
Berichten: 179
Lid geworden op: 28 Dec 2015, 19:11
Locatie: Diksmuide

24/04: Brouwerijbezoek Gruut

Berichtdoor Shari » 16 Apr 2017, 13:51

Beste leden, ereleden en sympathisanten,

"Hoera vir die bier, hoera!"

Het is al lang algemeen bekend dat de VGK een kring is met een groot hart voor bier. Na het brouwen van ons eigenste VGK Lustrumbier en slechts enkele weken na onze succesvolle zware bieren kringavond, is het alweer tijd voor een volgende activiteit die volledig in het teken staat van bier!

Op maandag 24 april nemen we jullie graag mee naar de Gentse brouwerij Gruut. Dit brouwerijbezoek zal geleid worden door niemand minder dan onze eigenste ex-VGK'er en geliefd erelid Laurens De Loof! Nog een extra reden om deel te nemen als je het ons vraagt! De prijs voor deze rondleiding bedraagt €9 per persoon. Voor die prijs krijg je een rondleiding in de brouwerij, drie proevertjes en een gezellige avond!

Inschrijven voor deze activiteit is zoals steeds verplicht (!!) en doe je door een mailtje te sturen naar cultuur@vgkgent.be of door langs te komen in de kelder (elke dag van 11u tot 16u).
!! Afspraak om 19u15 aan de Trabla of om 19u45 aan Gruut zelf (Rembert Dodoensdreef 1 , 9000 Gent).
Laat ons wel weten waar je zal staan!

Tot dan!
xoxo
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." -Jimi Hendrix

Terug naar “2016-2017”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron