Vlaamse Geschiedkundige Kring-

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


13/10: Openingscantus

Ivo DW
Gebruikersavatar
Prosenior
Berichten: 6849
Lid geworden op: 07 Apr 2013, 20:19
Locatie: Hérinnes

13/10: Openingscantus

Berichtdoor Ivo DW » 03 Okt 2015, 15:12

Afbeelding


Beste Commillitones
Nu het nieuwe academiejaar op gang begint te komen is het tijd dat de VGK het op een studentikoze wijze opent. Dit toen we uiteraard met onze fantastische openingscantus op dinsdag 13/10! Ook dit jaar zal die doorgaan in dé mooiste cantusomgeving van de stad Gent, nee van heel België, namelijk de crypte van de Sint-Pietersabdij!
Aanwezige commillitonen worden verwacht om 20u, het Io Vivat is om 20.30. Omdat de cantus in deze unieke locatie doorgaat is de prijs iets duurder dan onze andere cantussen. Bierdrinkers betalen €15, water is €7.
Voor de eerstejaars geschiedenis die hier naartoe willen komen, voorziet onze bachelorpraeses Miquette een "How to cantus" initiatie om 19.30 aan de trappen van de Blandijn (Trabla). Speciaal voor eerstejaars betalen zij €1 minder, dus €14 voor bier en €6 voor water.

Inschrijven kan zoals steeds in de Kelder, elke weekdag tussen 11 en 16u. Haast je, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen!

Voor de bezoekende kringen (inschrijven op vice@vgkgent.be):
- De bevriende kringen krijgen voorrang (5 man)
- Hierna de FK kringen (3 man)
- Ten slotte andere kringen of clubs
"A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."
-Friedrich Nietzsche-

Terug naar “2015-2016”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron