Vlaamse Geschiedkundige Kring-

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


02/04: infovergadering nieuw praesidium

Diethard
Gebruikersavatar
Berichten: 3950
Lid geworden op: 29 Sep 2010, 14:03
Locatie: Ruddervoorde

02/04: infovergadering nieuw praesidium

Berichtdoor Diethard » 31 Mar 2014, 15:01

Afbeelding
Het einde van het jaar komt met rasse schreden dichterbij en daarmee ook voor heel wat praesidiumleden hun laatste jaar bij de Vlaamse Geschiedkundige Kring. Op 2 april om 19.30 vindt er een infovergadering plaats in een kelderlokaal over het kandidaat-praesidium, hierbij zal het ook het kandidaat-db voor 2014-2015 voorgesteld worden.
Heb je bijgevolg zin om een functie uit te oefenen of wil je meer informatie krijgen, kom dan zeker naar deze infovergadering.
“I know who you are. I can see you. You're swearing now that, someday, you'll destroy me. Remember that far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now.”- Atia (Rome)

Jaspaaa
Gebruikersavatar
Prosenior
Berichten: 3042
Lid geworden op: 09 Dec 2012, 17:00

Re: 02/04: infovergadering nieuw praesidium

Berichtdoor Jaspaaa » 05 Apr 2014, 16:17

Beste leden,
Na deze fantastische week vol geslaagde activiteiten (de 24 uur van de Amber, de studieworkshop, de rockrally en de cantus gisteren) heb je misschien de smaak te pakken gekregen om je volgend jaar zelf in te zetten voor de Vlaamse Geschiedkundige Kring.
Het kandidaat-Dagelijks Bestuur voor 2014-2015 zoekt nog enkele gemotiveerde kandidaten voor tal van functies. Alle geschiedenisstudenten kunnen zich opgeven voor één van onderstaande functies. De enige vereisten zijn inzet en motivatie! We zijn op zoek naar één of meerdere:
Bachelorpraeses (m/v) die instaat voor de opvang van eerstejaars.
Boekensultan (m/v) die zorgt voor goedkopere cursussen en boeken voor onze leden.
Cultuurpraesides (m/v) die ons net als dit jaar een hele resem culturele activiteiten aanbieden, waaronder de Nacht van de Geschiedenis als absolute topper.
Debatspraeses (m/v) die het maatschappelijke of historische debat tot bij de student brengt door middel van lezingen en debatten.
Feestpraesides (m/v) die de verschillende feestjes, kringavonden en het galabal in goede banen leiden.
Public Relations (m/v) die zorgen voor communicatie tussen de kring en de leden.
Reispraesides (m/v) die ons naar de verste uithoeken van het continent brengen, zoals Malta in 2014 en Sint-Petersburg in 2013.
Scriptor (m/v). Treedt in de voetsporen van Marc Reynebeau en Marc Boone als verantwoordelijke en eindredacteur van ons kringblad “Het Veer”.
Sportpraesides (m/v) die onze kleuren verdedigen op de verschillende toernooien of gewoon voor originele activiteiten zorgen zoals lacrosse en muurklimmen.
Studiepraesides (m/v) die deel uitmaken van de studiecel van de VGK en de studenten bijstaan met infosessies en stuccu’s.
Last but not least de webpraeses (m/v) die zowel de site, het forum als de sociale media van de VGK beheert.
Ben je geïnteresseerd of twijfel je nog? Stuur gerust een mail naar kandidaatdb@gmail.com en wij beantwoorden al uw vragen. Als je je kandidaat wil stellen doe je dat op volgende manier:
Stuur een mail naar kandidaatdb@gmail.com met volgende informatie over jezelf:
- Naam en voornaam
-Geboortedatum
-Gsm-nummer
-E-mail
-Studiejaar
-Adres
-Functie die je wil (3 opties mogelijk)
Hierna nodigen wij jullie uit op een kort kennismakingsgesprek in de eerste week na de paasvakantie, waarna de beslissing genomen wordt.
Ook als je twijfelt kan je je nog kandidaat stellen aangezien ook het gesprek met het kandidaat-DB volledig vrijblijvend is.
volledig vrijblijvend is.
Afbeelding________________________ Afbeelding


Dubbele falanx vooruit! :phalanx: :phalanx:


Terug naar “2013-2014”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron