Vlaamse Geschiedkundige Kring-

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


Minor- en Keuzevakkenbundel 2008-2009 online!

Amélie
Gebruikersavatar
Berichten: 681
Lid geworden op: 09 Jul 2007, 21:08
Locatie: Fantasialand
Contact:

Minor- en Keuzevakkenbundel 2008-2009 online!

Berichtdoor Amélie » 17 Sep 2008, 00:00

Beste studenten,

Het is eindelijk zover! De herwerkte minor- en keuzevakkenbundel staat online! Je kan hem nu vinden, simpelweg door hier te klikken en dan het juiste bestand te selecteren.
De belangrijkste verandering in vergelijking met vorig academiejaar is dat er nu welgeteld 6 preferentiële minores zijn (Economie, Klassieke Traditie, Recht, Archeologie, Politieke en Sociale Wetenschappen en Kunstwetenschappen), wat er dus meer zijn dan in het vorig academiejaar. Voor deze minores geldt dat er rekening zal gehouden worden met eventuele overlappingen van examens, terwijl dat bij de niet-preferentiële niet het geval is. Wel is het zo dat je voor het volgen van een niet-preferentiële minor geen toelating meer hoeft te vragen. Verder zijn er ook de keuzevakken voor de master in terug te vinden.
Voor de eeuwige twijfelaars onder jullie kan het handig zijn deze bundel eens door te nemen in de hoop zo enkele belangrijke knopen door te hakken. De besprekingen van de vakken zijn gebaseerd op de ECTS-fiches, persoonlijke ervaringen van studenten en hier en daar een woordje uitleg door de proffen zelf. Wij hopen dan ook dat deze bundel een grote hulp is voor velen!

Jullie studiepraesides,

Loonis & Amélie
Brus-sel | Hal-le | Vil-voor-de. Voila, 't is gesplitst.

Terug naar “Master”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron